Ornate er tilbage i 2023

Om festivalen

Ideen til Ornate festivalen blev skabt da Danmark i foråret 2020 blev lukket pga. coronavirus, og den levende musik pludselig forstummede. Landets bedste musikere stod med tomme kalendere og musikelskere hungrede efter livemusik.

Adel forpligter – vi er hverken adelige eller har blåt blod i årerne, men til gengæld er vi blevet privilegeret med det skønne Charlottenlund Slot – det synes vi også forpligter!

Et Slot med fantastiske rammer, beliggenhed, lys, luft, udsigt og højt til loftet. Kort sagt det ideelle sted for at afholde en intim musikfestival. En intim festival med det formål at støtte musikken, kunsten og gastronomien.

Ornate 2020 var en kæmpe succes i et kultur-kommercielt-mix, hvor hele Charlottenlund Slot var omdannet til et stort backstageområde. Vores ambition er at gøre succesen endnu større i 2021. 

Vi håber at kunne samle 100 gæster til ORNATE weekend i 2021 med talks, musik, overraskelser og lækker gastronomi. 

Velkommen til ORNATE.

Vil du med til

Ornate Festival

2021?

I Ornate-oplevelsen er der inkluderet både lækker mad, koncerter, smagninger, et par teaterture og meget mere! Billetterne sælges efter først-til-mølle-princippet, så det handler om at være lyn-hurtig.

Udfyld kontaktformularen, og vi vender tilbage til dig hurtigst muligt!