Ornate er tilbage i 2023

Om 7 dage går det løs

Nu er der kun 7 dage til, at årets hyggeligste festival løber af stablen. Det bliver et helt fantastisk arrangement med en masse kendte og dygtige kunstnere, som er klar på at give dig en forrygende oplevelse.

En af navnene du kan glæde dig til at opleve på Ornate festival 2021 er Shaka Loveless. Han blev kendt for hitsene ”Tomgang” og ”Ikke mere tid”, som de fleste helt sikkert kan huske. Ligeledes kommer den danske dronning af pop, Medina. Hun blev kendt for singlen “Kun for mig”, som var på den danske hitliste i 52 uger i perioden.

Udover Shaka Loveless og Medina kan du se frem til at høre bl.a. Lucy Love, Danseorkestret, L.I.G.A, Bathsheba, Maddy og Karl William.

Øv din sangstemme og bliv klar til at skråle med på sangene på årets festival.

Du finder playlisten her: https://open.spotify.com/playlist/1NZXHmYQuiEpJSFZoLS1a0?si=91104f46ce0c4488&nd=1

Der er begrænset billetter tilbage: https://ornatefestival.dk/

Vil du med til

Ornate Festival

2021?

I Ornate-oplevelsen er der inkluderet både lækker mad, koncerter, smagninger, et par teaterture og meget mere! Billetterne sælges efter først-til-mølle-princippet, så det handler om at være lyn-hurtig.

Udfyld kontaktformularen, og vi vender tilbage til dig hurtigst muligt!