Ornate er tilbage i 2023

Glæd dig til fantastiske smagsoplevelser

Ornate festivalen 2021 byder ligesom i 2020 på mange lækre smagsoplevelser.
Vi giver her et lille sneak peek på den planlagte menu til Ornate festivalen 2021. Igen i år får I velsmagende gourmetmad alle dage på festivalen kombineret med fantastiske musikalske indslag.

Til Ornate festivalen er der altid tænkt på det hele, så det bliver en oplevelse ud over det sædvanlige. Vi starter derfor fredag d. 20/8 med at byde velkommen til festivalen med lækre snacks. Her vil der bl.a. blive serveret parmesan butterdejsstænger og friske grøntsager med hummus til.

Om aftenen bliver der om fredagen serveret en udsøgt tapasanretning, der kombinerer spanske og danske madfavoritter. Her kan du se frem til både spanske kødboller, laks, gambas rejer mv. Desserten til tapassen er små lækre citrontærter.

Når vi starter festivalen lørdag morgen, er det med en smagfuld morgenmad. Her kan du nemlig se frem til friskbagt brød, forskellige oste samt små croissanter og kanelsnegle.

Vi kan selvfølgelig ikke afsløre hele menuen (så er der ingen overraskelser at glæde sig til), men du kan godt se frem til endnu mere udsøgt mad på Ornate festivalen 2021.

Maden på Ornate 2020 var en stor succes

Sidste år var maden på Ornate også fyldt med fantastiske madoplevelser både morgen, middag og aften. Mens vi venter på at kunne opleve maden på Ornate festivalen 2021, kan vi kaste et blik tilbage på sidste års madbilleder:

Med sådan nogle madbilleder kan man da kun glæde sig til maden på Ornate 2021!

Vil du med på årets hyggeligste festival?

Du kan nå det endnu, men det er ved at være sidste udkald, hvis du gerne vil med. Skriv eller ring til Mads Hedegaard for at høre mere om muligheden for at sponsorere herunder deltage i Ornate 2021 – årets hyggeligste festival. Du får med garanti en helt forrygende oplevelse!

Kontaktoplysningerner:
Mail: mh@charlottenlundslot.dk
Tlf: 21 26 05 50

Vil du med til

Ornate Festival

2021?

I Ornate-oplevelsen er der inkluderet både lækker mad, koncerter, smagninger, et par teaterture og meget mere! Billetterne sælges efter først-til-mølle-princippet, så det handler om at være lyn-hurtig.

Udfyld kontaktformularen, og vi vender tilbage til dig hurtigst muligt!