Ornate er tilbage i 2023

Simi Jan fortæller om ”Latter midt i krigen”

Som en del af Ornate 2021, kommer Simi Jan forbi og fortæller om sine oplevelser som korrespondent, hvor emnet vil være ”Latter midt i krigen”. Simi Jan er særlig anerkendt for sit arbejde som korrespondent for TV2, hvor hun har dækket konflikt- og krigsområder i blandt andet Mellemøsten, Pakistan og Afghanistan. Faktisk har hun boet i Pakistan og Afghanistan i næsten fem år. De fleste danskere har derfor helt sikkert set hende i fjernsynet. For sit arbejde er hun blevet hædret med flere arwards bl.a. Berlingske Fonds Journalistpris, som er Danmarks største journalistpris og ligeledes med Dansk Kvindesamfunds Mathildepris.

Hun er forfatter til bogen ”Til te hos Taleban”, og holder rigtig mange foredrag om sin færd i verdens brændpunkter. Hun arbejder pt. også som vært på Go’ aften Live på TV2.

Vi glæder os rigtig meget til at høre Simi Jans fortælling.

Du kan læse mere omkring Simi Jan og hendes arbejde her: https://www.simijan.com/Vil du med til

Ornate Festival

2021?

I Ornate-oplevelsen er der inkluderet både lækker mad, koncerter, smagninger, et par teaterture og meget mere! Billetterne sælges efter først-til-mølle-princippet, så det handler om at være lyn-hurtig.

Udfyld kontaktformularen, og vi vender tilbage til dig hurtigst muligt!