Ornate er tilbage i 2023

Nu med to ekstra oplevelser i Bellevue teatret

Ornate festival kommer i år til at bestå af endnu flere fantastiske oplevelser.

Programmet til Ornate festival er nemlig udvidet med to forrygende dage i Bellevue Teatret. Her skal vi opleve sommerballetten Danish Design d. 4/9 samt se forestillingen Vildheks d. 23/10. I sommerballetten er det gæstestjernen, Alban Lendorf, der spiller hovedrollen i Danish Design. Alban Lendorf vil være på scenen i alle 45 minutter, så der er rig mulighed for at opleve stjernen udfolde sig.
Vildheks tager udgangspunkt i Lene Kaaberbøls anerkendte roman “Vildheks”, og forestillingen byder på både musik, dans, gys og fantasy. Både Vildheks og Danish Design er anmelderroste oplevelser, så det kan kun blive to succeser.

Begge oplevelser er nu inkluderet for alle deltagere til Ornate festivalen 2021. I forbindelse med de to oplevelser vil der være mulighed for at tilkøbe velsmagende mad på Bellevue Teatret (kontakt os for at høre mere). Du kan se det fulde program her, som vi løbende opdaterer med indhold.

Læs endnu mere om de to oplevelser på Bellevue Teatret her: https://bellevueteatret.dk/

Skal du med til årets hyggeligste festival?

Der er snart ved at være udsolgt til Ornate festival 2021, så det er nu, du skal slå til, hvis du vil give dine medarbejdere eller kunder en oplevelse udover det sædvanlige. I kan glæde jer til fem dage med kulturelle oplevelser, indslag, musik og lækker mad

Interesseret I at sponsorere festivalen? Kontakt Mads Hedegaard på mh@charlottendlundslot.dk eller ring på 21 26 05 50 for at høre om dine muligheder for at blive en del af den hyggeligste festival. 

Vil du med til

Ornate Festival

2021?

I Ornate-oplevelsen er der inkluderet både lækker mad, koncerter, smagninger, et par teaterture og meget mere! Billetterne sælges efter først-til-mølle-princippet, så det handler om at være lyn-hurtig.

Udfyld kontaktformularen, og vi vender tilbage til dig hurtigst muligt!